StoryEditorOCM
ŽupanijaLIJEPA GESTA

Ekološka udruga Monte Promona iz Siverića ponovno donira Opću i Veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos‘ u Kninu

Piše Šibenski.hr
9. srpnja 2023. - 20:21

Ekološka udruga ‘Monte Promona - Siverić, prošle je godine pokrenula humanitarnu akciju kupnje 100 medicinskih jastuka za opremanje svih odjela Opće i veteranske bolnice ‘Hrvatski ponos‘ u Kninu. U mjesecu prosincu 2022. godine donacija je uručena ravnateljici bolnice dr. Tatjani Šipalo Lilić uz dogovor o daljnjoj suradnji. Kako bi jastuci imali što duži vijek trajanja dogovoreno je da se pronađu sponzori za kupnju 100 nepromočivih navlaka (jastučnica).

Dogovoreno, učinjeno. Predsjednik Ekološke udruge ‘Monte Promona‘-Siverić u osobnoj režiji uz jastučnice uručit će i 500 komada podmetača, steznih gaćica i pelena te jedno medicinsko pomagalo (hodalicu) za teško bolesne pacijente na odjelima kirurgije, palijative i produženog liječenja.

‘Nazočnost medija jako nam je važna kako zbog sponzora, tako i zbog udruga na području naše županije da ih potaknemo na pokretanje sličnih akcija. Predaja donacije bit će u srijedu, 12. 7. 2023. ispred kninske bolnice u 10 sati.‘ - poručuje Joško Bukarica, predsjednik Udruge.

29. travanj 2024 19:13