StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Zbog radova nova regulacija prometa: Zatvara se prolaz od policije do Remontna; Do Dalmarea samo magistralom

3. veljače 2020. - 16:15

Od ponedjeljka, 3. veljače, radovi koji se u okviru projekta Aglomeracija Šibenik odvijaju i u Ulici Velimira Škorpika ušli su u drugu, završnu fazu, što je donijelo novu privremenu regulaciju prometa. Kako su izvijestili iz poduzeća Vodovod i odvodnja d.o.o. Šibenik, za sav promet je zatven dio Ulice Velimira Škorpika, od Policijske uprave do ulaza u Remontno brodogradilište.

Time se prekida promet iz pravca Dalmare centra prema Mandalini. Do Mandaline, Remontnog brodogradilišta, luke Vrnaža i D-resorta može se doći isključivo iz pravca Bioca, preko pružnog prijelaza. Do zgrade Policijske uprave šibensko-kninske i dalje se može doći nedavno asfaltiranom cestom uz željezničku prugu, iz pravca Dalmare centra. Ujedno, to je cesta koja vodi najbliže groblju sv. Petra u Mandalini.

- Očekuje se da će radovi na dionici od Policijske uprave do ulaza u Remontno brodogradilište završiti u travnju ove godine. Do kraja svibnja očekuje se završetak svih radova u Ulici Velimira Škorpika koja će tada u cijelosti biti puštena u promet. Nakon toga, slijede radovi na crpnoj stanici u Mandalini koji neće utjecati na redovito odvijanje prometa, navode u obavijesti te ujedno mole vozače za povećan oprez, strpljenje i poštivanje znakova privreme regulacije prometa.

06. svibanj 2024 18:05