StoryEditorOCM
ŠibenikSAMO DA NIJE KIŠE

Zbog radova na parkingu u velikoj gradskoj četvrti stvorio se ‘bazen‘. Kovač: ‘Možda će grad tu naseliti zlatne ribice‘

Piše T. V.
23. svibnja 2024. - 16:02
- U kroničnom nedostatku parkirališnih mjesta nekome je palo na pamet na sredini spomenutog prostora napraviti ”zelenu” površinu i na taj način bitno smanjiti kapacitet parkirališta, kazao je KovačMario Kovač/facebook/

U tijeku su radovi na uređenju parkinga iznad trgovine Tommy na Vidicima, koje bi se uskoro trebalo i naplaćivati. Na samoj sredini parkirališta zamišljena je zelena površina zbog koje bi se u budućnosti, ako se ne napravi adekvatni nagib za odljev kišnice, mogli stvarati „bazeni“.

Upozorio je na to i gradski vijećnik, Mario Kovač (DP) na svojem Facebook profilu.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

- Povremeno me gradska vlast iznenadi svojim arhitektonsko-građevinskim podvizima. Iza trgovačkog centra Tommy na Vidicima uređuje se (već postojeće) parkiralište koje će se naplaćivati.

U kroničnom nedostatku parkirališnih mjesta nekome je palo na pamet na sredini spomenutog prostora napraviti "zelenu" površinu i na taj način bitno smanjiti kapacitet parkirališta.

No, u noći na srijedu pala je kiša pa smo na budućem parkiralištu dobili i jednu poveću baru jer kišnica nema kamo otjecati. Nije trebalo biti posebno stručan da bi se predvidjelo nastanak spomenute bare poslije svake kiše, ali možda sam se prevario pa će gradska vlast u svojoj kreativnosti tu naseliti zlatne ribice – napisao je Kovač.

  

16. lipanj 2024 08:46