StoryEditorOCM
Šibenik‘božićni most‘

Tradicionalna humanitarna akcija Rotary kluba Šibenik: Uljepšali blagdane 16 obitelji sa 63 člana

Piše Šibenski.hr
24. prosinca 2022. - 08:23

Rotary klub Šibenik i ove godine je tradicionalnom humanitarnom akcijom ‘Božićni most‘ pomogao najpotrebitijim sugrađanima.

Najdugovječnija akcija Rotary kluba Šibenik i ove godine zahvaljujući brojnim donatorima i građanima grada Šibenika uspješno je dovršena.

- Blagadne smo uljepšali čak 16 obitelji sa 63 člana, od toga čak 38 djece, a sve prema odabiru Centra za socijalnu skrb grada Šibenika. Svaka obitelj dobila je po dva velika paketa namirnica i potrepština te je i novčano potpomognuta, a darove su im osobno odnijeli i uručili vrijedni članovi kluba.

Košarice za potrepštine i darove dobre volje za naše najpotrebitije, kao i svake godine do sada, bile su postavljene u 14 trgovina,,Djelo”  te su svi građani bili pozvani da ostavljajući koliko mogu i žele, svojim malim doprinosom uljepšaju blagdane onima kojima to najviše treba. Uz donacije svih članova kluba, na poseban žiro račun uplate su vršili  i brojni donatori kojima ovim putem zahvaljujemo. 

Uz najljepše želje svima za predstojeće blagdane, mi se nadamo da će ubuduće biti sve manje potreba za ovakvim akcijama- poručili su iz Rotary kluba Šibenik.

29. travanj 2024 12:07