StoryEditorOCM
Šibenikprovjerite radno vrijeme

Danas svi u spizu! U subotu trgovine i trgovački centri u Šibeniku neće raditi, a nedjeljom rade po prilagođenom rasporedu

Piše Ana Petrić
4. kolovoza 2023. - 11:44

Hrvatska u subotu obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 28. obljetnicu vojno-redarstvene operacije ‘Oluja‘, a zbog čega većina domačkih trgovačkih lanaca sutra neće raditi, a osim toga, nedjeljom rade po unaprijed određenom rasporedu.

U nastavku vam donosimo radno vrijeme trgovina i šoping-centara u Šibeniku za subotu.

Kaufland

Kaufland trgovine neće raditi 5. kolovoza. Što se tiče nedjelje, sve Kauflandove trgovine će tijekom srpnja i kolovoza 2023. raditi svake nedjelje tako da će i ovu biti otvorene.

Dalmare shopping centar

Trgovački centar Dalmare u subotu, 5. kolovoza bit će zatvoren, osim McDonald‘s restorana i Cinestara.

Supernova Šibenik

Trgovački centar Supernova također će u subotu biti zatvoren, a u nedjelju radi normalno.

Lidl

Lidlove trgovine u subotu 5.8. povodom Dana domovinske zahvalnosti neće raditi.

Konzum

-Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, 5.8.2023. neće raditi, osim nekolicine prodavaonica sukladno zakonom dozvoljenim iznimkama čije radno vrijeme možete provjeriti u našem lokatoru - poručuju iz Konzuma.

Studenac

Sve trgovine Studenca, u subotu 5.8. bit će zatvorene. Radno vrijeme njegovih poslovnica nedjeljom, možete provjeriti ovdje .

Tommy

Tommy prodavaonice će biti zatvorene na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5.8.2023, a radno vrijeme nedjeljom provjerite ovdje.

Plodine

Trgovine Plodina u subotu, 5. kolovoza 2023. neće raditi.

Djelo

Djelo prodavaonice bit će zatvorene na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5.8.2023 godine. U nedjelju 6.8.2023. prodavaonice će raditi po nedjeljnom rasporedu.

27. travanj 2024 15:49