StoryEditorOCM
ŠibenikI dalje kolone

Danas su trebali biti gotovi radovi na Šibenskom mostu. Ali nisu. Evo kad će biti...

Piše M.P.
15. svibnja 2024. - 09:27

Završetak radova na Šibenskom mostu, odnosno izgradnja križanja na magistrali za Zaton i Raslinu, bio je planiran za 15. svibanj. To je danas.

No, ako ste prošli preko mosta onda znate da radovi još traju. Nazvali smo Grad.

- Koliko znam, radnici su do dugo u noć iscrtavali horizontalnu signalizaciju. No, Grad nije dionik tih radova, probajte u Hrvatski cestama - kazao nam je dogradonačelnik Danijel Mileta.

 Irena Mudronja, voditeljica Tehničke ispostave Hrvatskih cesta Šibenik, kaže da će sve biti gotovo sutra, u četvrtak 16. svibnja.

- U tijeku su završni radovi, montiraju se stupovi javne rasvjete, iscrtava se signalizacija. Mi se nadamo i upiremo da će sutra promet na toj dionici biti normaliziran - kaže Mudronja.

Svi oni koji su u protekla dva mjeseca išli prema Jadriji, Vodicama ili Zadru znaju da se promet na mostu odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom uz regulaciju pokretnim semaforskim uređajima, što je znalo stvoriti prilične kolone.

Podsjetimo, mještani Zatona i Rasline organizirali su niz prosvjeda nezadovoljni prometnim rješenjem čija je izgradnja u tijeku. Tražili su kružni tok, jer, kako su tvrdili, ovakva rješenje postat će nova crna točka Jadranske magistrale.

 

25. svibanj 2024 12:47