StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetiznenadni gubitak

Zoran Milanović otkazao današnji protokol zbog smrtnog slučaja u obitelji

Piše Vijesti sd
3. ožujka 2024. - 11:49

Zbog smrtnog slučaja u obitelji, predsjednik Republike Zoran Milanović danas neće sudjelovati na 32. obljetnici osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu - poručili su maloprije iz Ureda predsjednika. 

Detalji o smrtnom slučaju nisu navedeni, a izaslanik predsjednika na današnjim događanjima bit će Marijan Mareković.

image
Nenad Opacak/Cropix

"Predsjednikov izaslanik na navedenom događaju bit će njegov posebni savjetnik za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković koji će položiti vijenac kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju te na svečanosti uručiti odlikovanje Red Nikole Šubića Zrinskog 101. bosansko-brodskoj brigadi Hrvatskog vijeća obrane", naveli su iz Ureda predsjednika. 

Naime, predsjednik RH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović trebao je sudjelovati na današnjem obilježavanju 32. obljetnice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu.

U 16 sati Milanović je trebao položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju, a potom 101. bosansko-brodsku brigadu HVO-a "odlikovati za iskazano junaštvo njezinih pripadnika u Domovinskom ratu".

Kako doznajemo preminuo je otac predsjednikove supruge Sanje Musić Milanović.

27. travanj 2024 01:45