StoryEditorOCM

Završno obraćanje nositelja liste Mosta za našu izbornu jedinicu: ‘Ostat‘ ću uvik isti...‘

Piše K. G.
15. travnja 2024. - 13:03

Miro Bulj, nositelj liste Mosta za Devetu izbornu jedinicu poslao je javnosti završno obraćanje uoči parlamentarnih izbora koji će biti održani u srijedu, 17. travnja.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

Narode moj,

Dok su pljačkali Hrvatsku, oduzimali nam slobodu, obezvrijedili granice, ukinuli kunu, u nama se nije ugasio žar za Hrvatskom kakvu smo zamišljali i za koju smo se krvlju borili u Domovinskom ratu, našu ljubav prema Domovini niste i #NE-ĆE-TE oduzeti.

Moja borba se nastavlja za svako dijete, za vas studente, umirovljenike, radnike, poljoprivrednike, a prije svih za vas obespravljene, marginalizirane i osiromašene.

Vrime je da se Hrvatska probudi, a probuditi je možete samo vi.

Mladi, prognani ste iz vlastite domovine lošim politikama koruptivne hobotnice, izborimo se zajedno za povratak i ostanak na ovim prostorima i bolji život u Domovini.

Nikada neću odustati od borbe za pravednu, poštenu i domovinu jednakih prilika za sve. I zato vam dajem svoju riječ da nikada neću odustati da zajedno gradimo bolju Hrvatsku.

Dokazali smo kad imamo vaše povjerenje da radimo i donosimo rezultate. Dokazali smo to u Sinju i pokazali kako nam je čovjek u središtu djelovanja. Zajedno donesimo promjene, glasajte za svoju budućnost i za one koji su uvijek bili na vašoj strani.

U srijedu 17. travnja 2024. iziđite na izbore i zaokružite broj 11 i 1 na glasačkom listiću. Vaš glas je glas za slobodnu, sigurnu i sretnu Hrvatsku - za Hrvatsku na Vašoj strani.

Ostat‘ ću uvik isti i na tvojoj strani!

image

 Miro Bulj

Goran Mehkek/Cropix
29. travanj 2024 01:19