StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBLIŽI MU SE KRAJ

Umire li zločinac Ratko Mladić? Zloglasni general koji je ‘slomio zube‘ na Šibeniku u teškom je zdravstevnom stanju

Piše šibenski.hr
26. rujna 2021. - 18:55

"Loše vijesti iz Haag! General Mladić u teškom stanju, HITNO se oglasila njegova obitelj", s tim naslovom televizija Pink navodi kako je zdravstveno stanje ratnog  zločinca komplicirano je jer ima problema sa šećerom i bubrezima.

Informacije je medijima dao njegov sin Darko Mladić.

image
Screenshot YT/Pink

- Ne komentiramo previše političku situaciju, jer je to telefon i snimaju sve - izjavio je Darko Mladić, koji svakodnevno razgovara s ocem telefonom, a 'viđaju' se dva puta tjedno putem aplikacije.

Prema njegovim riječima, Mladić je ozbiljno bolestan, a njegova obitelj nema informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

- Zdravstveno stanje mu se zakompliciralo, ima velikih problema s dijabetesom, nikako mu ne mogu riješiti te probleme. Ima i problema s bubrezima - rekao je Darko za TV Pink, podsjećajući da mu je otac doživio i moždani udar.

Otac mu puno spava tijekom dana, ima malo energije.

U komentarima se mnogi pitaju je li možda došao konačan kraj ratnom zločincu koji je u crno zavio tisuće obitelji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Mladićev sin, ali i mediji u Srbiji, i dalje ne žele prihvatiti da je Mladić zločinac, pa ga oslovljavaju s poštovanjem i nazivaju generalom. Ponosno pišu da je uspio obraniti Republiku Srpsku.

Generalov odvjetnik Branko Lukić istaknuo je kako je pred obranom veliki posao, jer mora pripremiti reviziju presude kojom je general Mladić u lipnju ove godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

18. travanj 2024 11:29