StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMISS MAMA U ŠIBENSKOM HNK:

Najljepše mame Hrvatske Iris Rusan i Višnja Filipčić Čabrajec, šibenska nevista Vedrana Bušić najsimpatičnija

Piše Šibenski.hr Foto: Ante Barnić
5. lipnja 2019. - 15:13

Najljepša mame Hrvatske je Iris Rusan, iz Luča iz Baranje, koju su u Šibenik na izbor dopratili suprug Ivan i kćerke Petra i Doris. One su mamu i nagovorili da se prijavi na ovaj izbor, kojeg već četvrtu godinu za redom organizira Maja Gnjidić Verdecchia, Šibenka sa talijanskom adresom.

Na finalnom izboru, održanom u subotu navečer, u šibenskom kazalištu, Iris je titulu osvojila u kategoriji od 23 do 39 godina, dok je titulu najljepše mame u kategoriji Dijamant – od 40 do 53 godine - ponijela Višnja Filipčić Čabrajec iz Zagreba. I ona je pobjedu doživjela vrlo emotivno, posvetivši je svim samohranim majkama i ženama koje su preboljele karcinom, kao što je i ona sama, s porukom da se nikad u životu ne treba predati.

Lenta najsimpatičnije mame otišla je u ruke Šibenčanke Vedrane Bušić, odnosno šibenske neviste, koju je u Krešimirov grad dovela ljubav, zbog koje je u njemu i ostala. Lentu za mamu s najviše stila ponijela je 24-godišnja Silvia Antolić iz Klanjeca, 43-godišnja Ivana Filipović je ‘fashion’ mama, a najfotogeničnija je, prema izboru žirija, bila 36-godišnja Nika Ivić Krpić iz Zagreba. Mirela Gašpert Bertić dobila je lentu za elegantnost, Marija Lučić, bivša vojnikinja i hrvatska braniteljica za osobnost, a naj mama ‘glamour’ postala je Katarina Pintač Pisar iz Novog Marofa.

U izboru je sudjelovalo 13 natjecateljica koje su u tri izlaska na pistu pokazale ne samo kako izgledaju, nego i što mogu i znaju. Krune je izradila šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić. Osim mama, publiku u šibenskom kazalištu zabavio je i pjevač Mile Perkov, ali ipak najveći pljesak pobrale su profesorice iz šibenske gimnazije - Danijela Grubišić, Marijana Cvitanović, Ana Bogadi i Lorana Antunac - pred čijom bi se izvedbom pjesme 'Shallow' mogli zamisliti i originalni izvođači Bradley Cooper i Lady Gaga.

19. travanj 2024 12:36