StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPrijatelja dva

Milanović: Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo... I mi divljaci znamo pratiti gradivo!

Piše HINA
9. svibnja 2021. - 08:58

Predsjednik Republike Zoran Milanović ustvrdio je na facebooku kako su se on i premijer Andrej Plenković "sasvim složili" oko toga da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe, a predsjedniku vlade je poručio: "I mi divljaci znamo pratiti gradivo".


"Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe", napisao je Milanović u subotu navečer u svojoj objavi.


"Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam. Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore", dodaje predsjednik Republike u svojem postu.


Citiarjući Plenkovićevu izjavu kako (Milanović) "što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa", Milanović ističe da je neradna nedjelja bila "tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo".


Naime, premijer Plenković stao je ranije danas ponovo u obranu prijedloga zabrane rada nedjeljom te poručio kako su Milanovićeve ocjene na tu temu neosnovane, dok je njegove izjave o medijima opisao kao političko divljaštvo i primitivizam. 

 

19. travanj 2024 13:47