StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetkorisna informacija

Konzum snižava redovne cijene za više od tisuću proizvoda: od četvrtka jeftiniji pekarski i mliječni proizvodi, meso, riba, higijenske potrepštine...

Piše Hina
12. listopada 2020. - 13:43

Konzum će u četvrtak, 15. listopada, sniziti redovne cijene više od tisuću proizvoda iz svog asortimana, a sniženjem su obuhvaćeni artikli iz raznih kategorija, priopćili su u ponedjeljak iz tog trgovačkog lanca.

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz raznih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića. Niže cijene dobit će i slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda, Konzum će u srijedu, 14. listopada, skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19.30 sati kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi ga mogli obaviti unutar uobičajenog radnog vremena prodavaonice.

"Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna“, izjavio je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski.

16. travanj 2024 09:17