StoryEditorOCM
Crna kronikaGDJE MU JE PAMET

U Šibeniku parkirao na nogostup, pa mu policija pronašla ‘brdo‘ prekršaja: Uz uhićenje, vlasnika vozila oplelo i po džepu

Piše Šibenski.hr
29. rujna 2024. - 18:53

U petak, 27. rujan u 13,06 sati u Šibeniku,od strane policijskih službenika Postaje prometne policije Šibenik, uočen je 42-godišnji vozač koji je upravljajući osobnim automobilom krapinskih registarskih oznaka isti nepropisno parkirao na nogostup, izvijestila je šibenska policija.

Izvršenom kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja neregistriranim osobnim automobilom za vrijeme dok mu je rješenjem oduzeta vozačka dozvola.

Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije te je istog dana uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, u kojem je zatraženo izricanje novčane kazne u iznosu od 350 eura, izricanje kazne zatvora u trajanju od 60 dana i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

- Sud je okrivljeniku odredio novčanu kaznu u iznosu 1.670,00 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci - kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske. 

29. rujan 2024 18:54