StoryEditorOCM
Crna kronikaSve zbog računa

Šibenska policija uhitila 34- godišnjaka koji je zapalio štekat kafića "Skipper" u Docu; otkriven i razlog osvetničkog pohoda

Piše Šibenski.hr
13. veljače 2018. - 19:27

Šibenska policija uhitila je 34- godišnjaka osumnjičenog da je u noći sa subote na nedjelju zapalio štekat kafića Skipper u šibenskom Docu.

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu 54-godišnjaka i oštećenje i nedozvoljeni izvoz kulturnog dobra, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Osumnjičeni je 11. veljače oko 3,15 sati u Šibeniku, na štekatu ugostiteljskog objekta oštećenog, zbog nesporazuma oko prije nekoliko dana naplaćenog pića, nakon što je na benzinskoj pumpi kupio benzin i upaljač, složio sav inventar na jedno mjesto, polio ga benzinom i zapalio. Tom prilikom je nastala znatna šteta na kulturnom dobru od nacionalnog značenja. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako se doznaje, po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Šibensko-kninske.

24. travanj 2024 16:33