StoryEditorOCM
Crna kronikaNasilnik završio u pritvoru

Šibenik: Muškarac (25) prijetio i uhodio bivšu djevojku (29)! Htio je ugurati u automobil i odvesti, ali srećom naišla je njezina majka...

Piše Šibenski.hr
19. ožujka 2018. - 10:17

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju, nametljivo ponašanje i protupravno oduzimanje slobode na štetu 29-godišnjakinje, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 25- godišnjak unatrag mjesec i pol dana, nakon prekida veze s oštećenom 29- godišnjakinjom toj djevojci u više navrata osobno, putem telefona, te slanjem SMS poruka ozbiljno prijetio, te je sačekivao i uhodio. A 12. ožuka oko 14.30 sati u Šibeniku je sačekao 29- godišnju djevojku i nasilno je ugurao u svoj osobni automobil u namjeri da je odveze, od čega je odustao zbog nailaska njene majke- kazali su u šibenskoj policiji.

Prema informacijama iz policije, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u subotu u 18.30 sati predan u Pritvorsku policijsku jedinicu.

13. lipanj 2024 17:57