StoryEditorOCM
Crna kronikaVandali na (ne)djelu

Pod okriljem mraka polomili stolice i stolove i "razbucali" štekat "Gradske vijećnice", Močić prijavio štetu od 4-5 tisuća kuna (FOTO)

1. ožujka 2017. - 20:30

Nepoznati su vandali noćas polomili nekoliko stolica i stolova i "razbucali" štekat ugostiteljskog objekta "Gradska vijećnica" u staroj šibenskoj gradskoj jezgri. Prestižnom restoranu koji je i dobio naziv po objektu u čijem se prizemlju nalazi, prema riječima Ive Močića-Moce, njegovog vlasnika nanesena je šteta od nekih 4-5 tisuća kuna.

- Šteta je još zanemariva prema prizoru kojeg smo jutros zatekli. Razbacani štekat, ostatci puste plastike i smeća...sve je tako ružno izgledalo. Slučaj sam prijavio Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, a budući da sam uložio sredstva u obnovu fasade, uložit ću i u postavljanje video-nadzora, kako se ovako nešto ne bi ponovilo-kazao je Močić.

Da je prijava poznatog šibenskog ugostitelja zaprimljena potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske koja je najavila da će policijski službenici poduzeti mjere i radnje u cilju otkrivanja i sankcioniranja počinitelja.

19. travanj 2024 12:31