StoryEditorOCM
Crna kronikaviše kaznenih djela

Na silu htio ljubavnu vezu: uhićen muškarac koji je dugo maltretirao 17 godina mlađu ženu

Piše K. G.
30. rujna 2024. - 10:28

Šibenski policajci uhitili su 43-godišnjeg muškarca koji je punih godinu dana maltretirao 26-godišnju ženu. Kako se doznaje u šibenskoj policiji, muškarac je na silu htio ostvariti ljubavnu vezu sa 17 godina mlađom djevojkom. Također, pritom joj je prijetio i od nje iznuđivao novac

- Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nametljivo ponašanje i iznuda na štetu 26-godišnjakinje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u vremenskom periodu od rujna 2023. do rujna 2024. u Šibeniku, u više navrata uspostavljao neželjeni kontakt s 26-godišnjakinjom, pritom joj prijetio i potraživao novac, koje ponašanje je kod oštećene izazvalo osjećaj straha i nelagode.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

30. rujan 2024 10:33