StoryEditorOCM
Crna kronikasve zbog pića

Konobar završio u bolnici, dvojica nasilnika iza rešetaka: nemile scene u jednom šibenskom kafiću

Piše Šibenski.hr
26. listopada 2023. - 09:42

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 30-godišnjakom osumnjičenima za prijetnju te pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nasilničko ponašanje na štetu 42-godišnjaka, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske u četvrtak.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako su osumnjičeni u utorak, 24. listopada u večernjim satima u Šibeniku, u ugostiteljskom objektu zatražili pića nakon završenog redovnog radnog vremena, na što im je odgovoreno da ne mogu dobiti traženo.

Uslijedio je verbalni i zatim tjelesni napad na oštećenog 42-godišnjaka, te su mu obojica osumnjičenika prijetili što je kod njega izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Oštećenom su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede-izjavio je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

Prema njegovim riječima, osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

27. travanj 2024 07:28