StoryEditorOCM
Crna kronikabilo je i krvi

Izvukao skalpel pa se sam ozlijedio: Policija riješila slučaj koji je jučer ujutro uznemirio građane

Piše K. G.
27. listopada 2024. - 11:32

Šibenska policija riješila je slučaj koji je u subotu ujutro uznemirio prolaznike, a koji se zbio ispod stepenica Gimnazije Antuna Vrančića.

Potukla se dvojica muškaraca. Za sada bez službenih informacija o povodu sukoba i mogućim ozljedama

U nedjelju prijepodne iz šibenske policije su izvijestili kako su priveli 24- godišnjaka kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu dvije godine starijeg muškarca

- Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela prijetnje na štetu 26-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u petak 25. listopada u Šibeniku, zbog narušenih međuljudskih odnosa, ozbiljno prijetio 26-godišnjaku, da bi potom u subotu u ulici Put Gimnazije ponovio prijetnju. Te prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život.

Naime, dana 26. listopada u Šibeniku u ulici Put Gimnazije, osumnjičeni je prišao 26-godišnjaku držeći u ruci otvoreni skalpel, kojom prilikom je došlo do međusobnog naguravanja te samoozljeđivanja 24-godišnjaka oštricom skalpela u vidu porezotine.

U Općoj bolnici u Šibeniku osumnjičenom su konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni je danas uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

27. listopad 2024 11:37