StoryEditorOCM
Crna kronikabrutalna kazna

Filmska potjera u Drnišu: Policija hvatala pijanog vozača, brzo je uhićen

Piše K. G.
27. listopada 2024. - 11:02

Policijska potjera kakvu obično viđamo u akcijskim filmovima dogodila se u Drnišu u noći s petka na subotu. Naime, prema informacijama iz Policijske uprave šibensko-kninske u subotu rano ujutro, točnije oko jedan sat iza ponoći, u Drnišu, policijski službenici Policijske postaje Drniš su tijekom kontrole prometa pokušali svjetlosnom signalizacijom zaustaviti vozača osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, koji se nakon nezaustavljanja parkirao u obližnjoj ulici te se dao u bijeg.

- Brzom reakcijom policije, 24-godišnji vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje mu je utvrđena koncentacija alkohola u organizmu od 1,51 g/kg.

Nakon prekršajne obrade vozač je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

U optužnom prijedlogu zatražena je kazna zatvora od 15 dana, novčana kazna u iznosu od 1740 eura, zabrana upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od tri mjeseca kao i devet kaznenih bodova.

Sud je okrivljeniku odredio novčanu kaznom u iznosu od 1740 eura te zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od 3 mjeseca- doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

27. listopad 2024 11:07