StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

Drnišanin verbalno prijetio, potom se i potukao s više sugrađana i jednoga ozlijedio

Piše Branimir Periša
16. listopada 2020. - 09:39
Zagreb, 141020. Markov trg. Jako osiguranje i policija na Markovom trgu koji je zatvoren zbog napada na policajca.Goran Mehkek/Cropix

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 22-godišnjaku.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 11. listopada oko 0,10 sati u Drnišu, iz neutvrđenih razloga izbio manji verbalni sukob u kojem je sudjelovalo više osoba i kojom prilikom je došlo do tučnjave u kojoj je osumnjičeni tjelesno napao i teže ozlijedio oštećenoga.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će protiv drugih sudionika tučnjave biti podneseni Optužni prijedlozi za remećenje javnog reda i mira.

U ovoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje upućene 73-godišnjakinji i 47-godišnjaku.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 8. i 10. listopada u Pokrovniku, zbog narušenih međususjedskih odnosa, uputio prijetnje oštećenima koje su kod njih izazvale strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je krađa:

- u poslijepodnevnim satima 15. listopada u Šibeniku, nepoznati počinitelj je na štetu zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednosti preko tisuću kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska predmeta.

26. travanj 2024 03:16