StoryEditorOCM
Crna kronikaNEZAPAMĆEN SLUČAJ

Cijela država je u stanju šoka: omiljena liječnica ušla je u dječju sobu s pištoljem, a onda je počela strava...

Piše Laura Vidović/JL
7. kolovoza 2023. - 13:46

Krystal Cascetta, 40-godišnja liječnica iz New Yorka specijalizirana za hematologiju i onkologiju, upucala je svoju bebu i zatim počinila samoubojstvo, prenosi Daily Mail.

Prema priopćenju Policijskog ureda za kriminalističku istragu, preliminarna istraga otkrila je da se događaj odvio u subotu oko 7 sati ujutro.

- Policija istražuje ubojstvo i samoubojstvo u gradu Somers. Krystal Cascetta ušla je u sobu svog djeteta, upucala ga i zatim pištolj uperila u sebe, stoji u priopćenju policije.

Cascetta je stekla diplomu na Medicinskom fakultetu Albany, a kao specijalizant interne medicine u Sveučilišnoj bolnici North Shore dobila je nagradu za stažista godine.

Zaposlila se u bolnici Mount Sinai i postala član Američkog društva za kliničku onkologiju i hematologiju. Sudjelovala je u provođenju kliničkih ispitivanja liječenja raka dojke, a na karijeru u medicini potaknula ju je smrt majčine najbolje prijateljice koja je preminula od raka dojke dok je Cascetta bila u osmom razredu, piše Jutarnji list.

Poznanici su ju opisali kao strastvenu trkačicu i ljubiteljicu fitnessa, a vjeruju i da je liječenje bilo u njenom DNK, jer su ju kao dijete pronalazili kako umata svoje lutke u gazu.

Njen muž Timothy Talty vodi tvrtku za energetske pločice pod nazivom Talty Bar, a Cascetta je bila medicinski stručnjak za proizvode i pomagala u procesu njihovog stvaranja. Vjenčali su se 2019. godine u Brooklynu i živjeli u Somersu, gdje su kupili kuću vrijednu milijun dolara.

28. travanj 2024 07:13