StoryEditorOCM
ZanimljivostiPORUKE PODRŠKE

Željko Pervan završio u bolnici, javio se fanovima: ‘Ako preživim, vidimo se uskoro‘

Piše Šibenski.hr
27. veljače 2024. - 10:08

"Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca", počeo je u svojoj objavi Željko Pervan koji se na svom Instagramu javio publici iz bolnice i poslao pozdrave. Na objavu su odmah uslijedile poruke podrške obožavatelja.

Pervan je najpoznatiji javnosti po humorističnoj emisiji "Večernja škola", čiju je originalnu postavu okupio prošle godine nakon 15 godina od emitiranja. Zatim je uslijedila turneja "Večernja škola - Posljednja Večernja". Uz to, glumac, komičar i scenarist održavao je stand up nastupe.

"Ako preživim, vidimo se uskoro", zaključio je Pervan u svojoj objavi u kojoj je odmah uslijedila lavina pozitivnih komentara, podrške i ljubavi.

"Ako je srce u koliko-toliko dobrom stanju, da se to reparirat, prihefta se iggy pop nitnama i nema ti tu straha, ali ponavljam, ako je srce u koliko-toliko dobrom stanju. Sretno, profesore", "Velika podrška i samo pozitivno kao što ste i dosad bili", "Sretno i brz oporavak legendi najvećoj, našem hrvatskom Chucku Norrisu, živjeli vi meni 100 godina i da vas što prije gledamo na malim ekranima, nitko to ne zna kao vi", neki su od komentara.

27. travanj 2024 18:28