StoryEditorOCM
Zanimljivostiisti otac

Slaven i Leo Bilić zajedno na Šubićevcu: zgodni 25-godišnji sin slavnog trenera rijetko se pojavljuje u javnosti

Piše Šibenski.hr
18. ožujka 2022. - 13:51

Bivši hrvatski nogometaš i nogometni reprezentativac, Slaven Bilić (53) otvorio je u srijedu UNICEF-ov Muzej realnosti koji je ove godine dio Festivala svjetla u Zagrebu.  Budući da je Bilić poznat po svom humanitarnom radu 2008. godine postao je UNICEF-ov veleposlanik dobre volje te je osnovao zakladu HNR “Vatreno srce” koja pruža humanitarnu pomoć djeci.

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, ovih dana  boravi u Hrvatskoj. Proteklog vikenda smo ga tako uočili u loži Šubićevca gdje je pratio utakmicu Šibenika i Lokomotive. Naime, na klupu Narančastih nedavno je sjeo njegov prijatelj te nekadašnji suigrač iz Šibenika i Hajduka Dean Računica. 

Slaven ima petero djece koju rijetko viđamo u javnosti, ali najviše pažnje gotovo uvijek privlači najstariji, 25-godišnji sin Leo. I on je bio gost na Šubićevcu prošlog tjedna, a svojim objektivom smo ga i mi uhvatili u društvu tate Slavena.

Mlađi Bilić, ako je suditi po njegovim profilima na društvenim mrežama, itekako dobro kotira među ženskim spolom, a u raznim medijima već su ga povezivali s brojnim manekenkama i poznatim osobama.

image
Screenshot/Facebook
image
Screenshot/Facebook
06. svibanj 2024 05:30