StoryEditorOCM
ZanimljivostiIVANA KNOLL

Najseksi navijačica Vatrenih u Katru snimila video za poznatu njemačku televiziju, pogledajte što joj pišu ispod fotografija

Piše Šibenski.hr
25. studenog 2022. - 17:45

"I evo ljudi, nećete vjerovati s kim danas imam intervju... s ProSieben" - pohvalila se na svom Instagramu navijačica Ivana Knoll, koju je svijet upoznao kao Knoll Doll.

Na SP-u u Rusiji bila je najveća senzacija, svaka njezina objava na društvenim mrežama praćena je uzdasima obožavanja, dobro se sjećamo sjajnih fotograija fotoreportera Cropixa Toma Dubraveca (koji je i trenutno na SP-u u Kataru), a koji je u ruskoj prigodi naletio na Ivanu dok je bježala od iznendnog pljuska.

image

Ivana Knoll u bijegu od pljuska na SP-u u Rusiji

Tom Dubravec/Cropix

Ivana Knoll je u međuvremenu dobrano unovčila svoju slavu, postala je jako poznata influencerica, intervjuiraju je svi, kako ih je sama nabrojala, od New York Posta preko The Suna, do Daily Maila.

No objava videa sa snimanja za njemačku televiziju, u kojemu šeće u jednodijelnom navijačkom kupaćem kostimu uz more, odjednom je razljutio brojne pratitelje, a ima ih oko 606 tisuća.

"Sram te bilo, zašto ne poštuješ tuđu kulturu i religiju" - pisao joj je jedan, aludirajući na to da se šeće polugola po Kataru.

"Oportunistica si, ne poštuješ ni sebe ni našu zemlju, to je jedino što imaš za pokazati..."

"Ovo je Katar, a ne Hrvatska, mi smo muslimanska zemlja"

"Ne bacajte plastiku u more" - neki su od njih.

Ivana Knoll je u svijet modelinga, prije nego je postala Instagram senzacija, ušla s 18. godina. Snimila je brojne reklame, nosila revije, bila je i Miss Zagreba.

Izlet u Katar joj je, bez obzira na komentare, očito unosna poslovna prilika, jer je samo u dva dana pokupila gotovo 30 tisuća pratitelja više, a nakon intervjua za svjetske tabloide, možda joj još više poleti i njena modna linija - CROkini kupaći kostimi, piše Jutarnji.

18. travanj 2024 03:08