StoryEditorOCM
ZanimljivostiI dalje se kuha

Mate Janković demantirao da se chefovi povlače iz Petrinje: Ostajemo tu i pomagat ćemo. Donacije smo sami skupili

Piše PSD
5. siječnja 2021. - 22:38

Domaći chefovi još od prošlog utorka kuhaju u Petrinji, a u međuvremenu su dobili i međunarodnu pomoć. Neprekidno im stižu donacije građana, restorana te brojnih humanitarnih organizacija i tvrtki.

Redovito se javljaju na društvenim mrežama i obavještavaju o trenutnom stanju i onome što im uvijek treba.

Najnovijom objavom obavijestili su na društvenim mrežama kako i dalje ostaju na raspolaganju ljudima koji su pogođeni potresom.

'Dakle, nastavljamo i dalje kuhati i pomagati svima kojima je potreban svakodnevno topli obrok. Nas ne zanima želi li država pomoć ili ne. Donacije smo skupili preko privatnih i poslovnih kontakta i osobnog angažmana i ugleda koji smo godinama gradili. Ograđujemo se od medijskih objava u kojima se spominje da se kuhari povlače iz Petrinje ako država ne pomogne.

Petrinja, Sisak i Glina Mi smo tu i dalje za Vas!

Team Chef kuha doma

Marin Rendić

Mate Janković

Igor Čimbur

Belizar Miloš

Pero Savanović

Ante Božikov

Zahvaljujemo se svim našim donatorima, partnerima i ljudima velikog srca, napisali su.

Oglasio se i Mate Janković.

'Udruga "Šef kuha doma" ostaje na terenu. Ne zanima nas hoće li država pomoći ili ne. Donacije smo skupili preko osobnog angazmana i ugleda koji smo godinama gradili.

Ograđujemo se od članaka u kojima se priča o tome da se povlačimo. Mi smo tu, objavio je.

Otkrio je i da u Petrinji kuha jelo o kojem se na veliko ovoga ljeta raspravljalo na društvenim mrežama.

'Pripreme za sutra. Hvala svima na donacijama i pomoći. Bez dobrih ljudi i kvalitetnih firmi ovo ne bi bilo moguće, objavio je.

'"Postoji posebno mjesto u paklu za ljude koji jedu punjene paprike, a ne jedu papriku, nego je onako iritantno gule s mesa i stavljaju u kut tanjura. Jedite je**** ćufte. To me podsjeti na vic - kako plavuša radi pekmez? Guli krafnu", napisao je Janković na Facebooku te tada izazvao nekoliko tisuća reakcija.

18. travanj 2024 22:44