StoryEditorOCM
Zanimljivostiodlična atmosfera

Božićni Šušur ispred hotela Jadran ulazi u veliki koncertni maraton: u idućih deset dana na rivi najavljeno 15 koncerata

Piše Šibenski.hr
21. prosinca 2023. - 09:16

Ivica Sikirić Ićo, Matko i Brane, Petar Dragojević, Domenica, samo su dio program šibenskog Šušura koji ulazi u veliki koncertni maraton. Čini se da šušurskoj ekipi ide sve na ruku, od odličnog vremena do odličnih izvođača i zabava, što je prepoznato i van granica županije.

U petak 22.12. na pozornicu dolazi Ivica Sikirić Ićo i grupa Dilema s početkom od 20 sati, a u subotu 23.12. najavljuju Šibensku večer uz nastup domaće grupe Dišpet.

Badnjak je rezerviran za čak dva koncerta, tako će ujutro od 10:30 na pozornici zasvirati Bura Bend, a Badnju večer će upotpuniti Pink Panter Bend od 21 sat.

After Party svih zabava je do 04 sata svakog dana u Cinema Baru.

Za Božićni koncert nastupa fenomenalna grupa Neron s početkom od 20 sati.

26. prosinca od 20 sati nastupit će Festivo Bend, a u srijedu 27. prosinca Matko i Brane nakon dugo vremena dolaze u Šibenik i najavljuju najluđu zabavu. Četvrtak je rezerviran za grupu Buđenje, petak za Grupu Ljubav, a subota za koncert Petra Dragojevića.

Sve informacije dostupne su na društvenim mrežama Božićnog Šušura.

Svi koji se tijekom ovih dana zateknu ispred hotela Jadran mogu očekivati živahnu atmosferu, brojne poznate ljude i druženje uz degustaciju prigodnih gastronomskih delicija i kuhanog vina, a sve pod magičnom blagdanskom vizurom.

27. travanj 2024 12:45