StoryEditorOCM
ZanimljivostibRILJANTaN NASTUP drnišanke

Anatacha je prošla u finale Supertalenta, a evo tko je još osvojio ovu vrijednu ‘ulaznicu‘

Piše šibenski.hr
29. studenog 2021. - 08:13

I ovo polufinale popularnog showa obilježile su genijalne izvedbe kandidata

U nedjelju navečer emitiranja je još jedna polufinalna emisija Supertalenta, a od devetero polufinalista, dalje je prošlo njih troje.

Prema odluci žirija, u finale idu Anatacha Filimone, Oleg Tatarynov i plesni studio Korak.

Anatacha je ulaznicu u finale izborila izvedbom pjesme 'I wanna dance with somebody', Whitney Houston.

Ovaj put je, osim svojim nevjerojatnim glasom, sve oduševila i načinom na koji se kretala po pozornici te besprijekornim stajlingom, piše Dnevnik.hr

Kad je prestala pjevati, žiri i cijela publika ustali su na noge i glasno joj zapljeskali.

"Anatacha Filimone Kević Zandamela je ime koje ćemo svi morati zapamtiti! Od glasa, energije, simpatičnosti, stvarno sam bez teksta, svaka ti čast", čestitao joj je na nastupu Janko Popović Volarić.

A zbog svojeg zlatnog gumba posebno je sretna bila Martina.

"Jako sam uzbuđena i ponosna, ponosna sam na Anatachu jer uz sve vještine i talente koju su publika i oni prepoznali, ja sam dobila priliku upoznati je kroz nešto što se ne vidi nužno preko TV ekrana. Anatacha posjeduje životnu energiju, borbu, za sebe ali i jako puno ljudi oko sebe, nisam vidjela puno tako požrtvovnih ljudi, koji sebe stave u drugi plan, i to ne zbog dojma, nego onako iskreno iz dubine srca. Evo to sve je Anatacha, imamo jednu osobu koja je tu gdje je zasluženo, a voljela bih da je češće čujemo kako govori. Ja od ove žene koja ima 19 godina mogu jako puno naučiti", nahvalila ju je Martina.

Ukrajinac s adresom u Španjolskoj, 32-godišnji Oleg Tatarynov, uzbudljivom akrobacijskom točkom u zraku zadivio je žiri na audiciji za "Supertalent".

Oleg je i ovaj put izveo zadivljujuće akrobacije u zraku, a zatim se spustio na pozornicu i nastup završio seksi performansom u kadi nakon kojeg je bio potpuno mokar.

"Daj me nemoj!", rekla je Maja Šuput kad je točka završila pa je i zavrištala, a Oleg je od ostatka žirija i publike dobio i gromoglasan pljesak.

U finale Supertalenta prošla je i ekipa iz plesnog studija Korak koja je izvela koreografiju inspiriranu Parizom.

18. travanj 2024 20:28