StoryEditorOCM
LifestyleNIŽU SE ČESTITKE

Splitski chef Ivan Pažanin proslavio rođendan: "Rekla bi mi baba ‘38 u dupetu‘, a nosim ih kao da mi je tek 17 godina!"

Piše I.P.
8. studenog 2023. - 21:44

Hvala svima na lipim željama. Rekla bi moja baba "38 u guz***i", a nosim ih kao da mi je 17. Jedva čekam da vidim šta mi ova godina nosi... Sritan i ispunjen", napisao je Ivan Pažanin na svom Instagramu lani kad je proslavio 38. rođendan. Splitski chef jučer je proslavio 39. rođendan, a u Insta Storyju čestitale su mu prijateljice među kojima i  Gianna Apostolski. Pažanin se pohvalio kako su mu prijatelji poklonili večeru u zagrebačkom sushi restoranu.

Splitski chef od najranijih je dana shvatio da je potpuno zaljubljen u kuhanje. Strast prema pripremi jela upijao je kao mali gledajući kako kuhaju njegove majka i baka, koja ga je naučila pripremati prva jednostavna jela.

Ljubav prema pripremi jela nekoć je bila jednaka onoj za konzumiranje delicija tako da je u jednom dijelu mladosti težio nevjerojatnih 120 kilograma, piše RTL.hr.

S 18. godina Pažanin se zaposlio kao kuhar na ledolomcu kojim su plovili vodama Antarktike. Nakon ledenih mora, uslijedio je posao na jahti u Monte Carlu, no onda je odlučio da mu je dosta brodova i vratio se raditi u restoran na Hvaru, gdje je kuhao za slavne. 

Nakon nekoliko godina provedenih ploveći na jahtama diljem svijeta, Pažanin se vratio u Hrvatsku i u trećoj se sezoni priključio kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan - kuhaj‘, a preklani je otvorio restoran u Splitu.

26. travanj 2024 18:05