StoryEditorOCM
LifestyleTeški dani

Podignuta optužnica protiv glumice Mirjane Karanović, tereti se da je gurnula i teško ozlijedila stariju ženu

Piše mozaik sd
6. srpnja 2023. - 13:12

Jedna od najpoznatijih filmskih, kazališnih i TV glumica Srbije i bivše Jugoslavije, Mirjana Karanović, mogla bis se uskoro naći na optuženičkoj klupi.

Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je optužnicu Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Mirjane Karanović, zbog postojanja opravdane sumnje da je 27. listopada 2022. godine, na štetu S.S. počinila kazneno djelo u kategoriji Teška tjelesna ozljeda.

Naime, osumnjičena Mirjana Karanović optužnicom se teretila da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade teško ozlijedila S.S., na način da je nakon kraćeg verbalnog razgovora desnom rukom uhvatila oštećenu u predjelu prsnog koša, pokretom ruke je prodrmala, a zatim odgurnula, zbog čega je oštećena pala na betonsku podlogu. Žena je prilikom pada zadobila teške tjelesne ozljede s prijelomom lijeve butne kosti.

Tužiteljstvo je predložilo sudu da optuženici izrekne kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci i ujedno odredi da se tako određena kazna neće izvršiti ako optuženica u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo, piše Blic.

Nema sumnje da su ovo teški dani za beogradsku glumicu, koja je zbog otvorenog iznošenja stavova imala i nesporazuma s aktualnom beogradskom vlašću. Bit će zanimljivo čuti kako Mirjana Karanović vidi cijelu situaciju i da opovrgne ove navode koje bacaju neželjeno svjetlo na njenu ukupnu impresivnu karijeru.

29. travanj 2024 12:49