StoryEditorOCM
LifestyleSLIKAO SE S LIJEČNIKOM

Osvanula fotografija Miše Kovača iz bolnice: ‘Legendo naša, drži se!‘

Piše Šibenski.hr
1. prosinca 2023. - 18:11

Legendarni pjevač Mišo Kovač početkom ovog tjedna završio je u bolnici zbog visoke temperature, a sada je splitski inženjer građevinarstva Berislav Borovina na svom Facebook profilu podijelio njegovu fotografiju iz bolnice, piše Jutarnji. Nju mu je poslao zet, dr. Mladen Frankić, koji radi kao liječnik u splitskoj bolnici Firule.

"Dalmacija, sv. Duje, Marjan, Hajduk,... nastavi niz. Netko će kazati Oliver, drugi Mišo, a ja kažem oboje, svaki na svoj način. Moj zet, dr. Mladen Frankić, otorinolaringolog na KB Firule, ugodno me je iznenadio zajedničkom slikom sa Legendom hrvatske glazbe Mišom Kovačom. Dragi naš Mišo, drži se. Puno nas je koji smo odrastali zajedno sa tvojim pjesmama i koji ti, poput mene, šalju iskrene želje za brzim oporavkom", napisao je Borovina na Facebooku i oduševio svoje prijatelje na toj društvenoj mreži.

image

Mišo Kovač

Facebook/berislav Borovina/

Podsjetimo, kako smo doznali od izvora bliskih legendi, Mišo je hospitaliziran na Odjelu pulmologije KBC Split gdje je kolima hitne pomoći u ponedjeljak podvečer prevezen iz Podstrane gdje živi sa suprugom Lidijom, koja je liječnike pozvala nakon što se ustanovilo kako 82-godišnji pjevač ima visoku temperaturu.

- Sve je pod kontrolom, sada je najvažnije da je Mišo pod nadzorom liječnika. Posljednjih nekoliko dana nije se najbolje osjećao, a kada se pojavila i visoka temperatura, Lidija i Mišo pozvali su liječnike. Mišo inače ima kroničnu opstruktivnu bolest pluća (KOPB) i bolje je da je sada, kada se muči s temperaturom, u bolnici - rekli su nam Mišini prijatelji.

26. travanj 2024 00:40