StoryEditorOCM
LifestyleAnswear.hr predstavlja

Koji su kombinezoni u trendu ovog proljeća - obogatite svoj stil hit kombinacijama!

Piše Promo
17. ožujka 2022. - 12:10

Otkako su se prije nekoliko sezona vratili na modnu scenu, kombinezoni nimalo ne gube na svojoj popularnosti. To je zapravo vrlo logično jer se radi o zanimljivom odjevnom predmetu koji je vrlo ugodan, raznovrstan i zanimljiv, zbog čega redovito na sebe privlači poglede gdjegod se pojavili.

Zašto odabrati kombinezon?

Ako slučajno nemate ni jedan primjerak, ovo je proljeće idealno vrijeme da si odaberete novi kombinezon. Riječ je o komadu garderobe koji se prekrasno uklapa u razne modne stilove, ali i ističe svojom posebnošću.

Budući da je kombinezon zapravo „dva-u-jedan“, tj. kombinacija gornjeg dijela i hlača u jednom, iznimno ga je lako modno kombinirati i uskladiti s ostatkom outfita. Kombinezoni su dostupni u širokom spektru različitih modela među kojima vrlo jednostavno možete odabrati onaj koji odgovara vašem modnom stilu. Bogatu ponudu pogledajte na https://answear.hr/k/zene/odjeca/kombinezoni i jednom kada ga dobijete nećete se moći prestati pitati kako ste prija uspjeli funkcionirati bez njega.

Koji su modeli kombinezona dostupni?

Ovisno o vašem modnom stilu, možete birati među elegantnim i profinjenim modelima od laganih materijala, a koji su odličan izbor u poslovnim, ali i svečanim prilikama, ovisno o tome kako ih kombinirate s modnim dodacima poput remena i nakita. Ako tražite novi modni dodatak, pogledajte što nudi https://answear.hr/, sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Svečani modeli dostupni su u jednobojnim varijantama, ali i onima u više boja, zahvaljujući čemu možete birati u kojim ćete ih prilikama nositi.

Osim elegantnih, kombinezoni su dostupni i u modelima od trapera. Riječ je o prekrasnim komadima koje možete nositi u školu, na predavanje, laganu šetnju gradom, ali i kavu s prijateljicama kada želite spojiti udobnost i odličan izgled. Kombinezone od trapera možete kombinirati s tenisicama ili cipelama, izbor je na vama.

image

Answear kombinezoni

Na kraju, sportski kombinezoni odličan su izbor i za različite sportske aktivnosti, ali i ležerno poslijepodne kada ne želite trošiti previše vremena na odabir svoje modne kombinacije. Odaberite model u omiljenoj boji, a na https://answear.hr/ pronađite tenisice koje mu idealno odgovaraju i spremni ste u trenu!

Naravno, kombinezoni se mogu pronaći u varijantama s dugim i kratkim rukavima, kao i onima bez rukava. Modeli s dugim rukavima i dugim nogavicama primjereniji su hladnijem razdoblju godine, dok se oni s kratkim rukavima i kratkim nogavicama češće nose kada su temperature više. Naravno, odlično izgledaju i kada je hladnije ako ih kombinirate s tajicama, najlonkama ili nečim drugim što će vam istovremeno osigurati odličan izgled i toplinu.

Što dodati kombinezonu?

Kada ste odabrali model kombinezona koji vam se najviše sviđa, ali i koji se najbolje uklapa u vaš modni stil, vrijeme je da razmislite o modnim dodacima. Neizbježan modni dodatak svake kombinacije su definitivno ženske torbe, a one se naravno odlično kombiniraju i s kombinezonima.

Ljubiteljicama manjih modela svidjet će se crossbody torbe koje se posebno ističu na kombinezonima, dok će se onima koje više vole veće modele svidjeti shopper torbe koje se mogu nositi i na ramenu, ali i u ruci, dajući vašoj modnoj kombinaciji poseban pečat. Širok izbor različitih modela torbi, ali i svježu dozu modne inspiracije potražite na https://answear.hr/.

01. svibanj 2024 03:51