StoryEditorOCM
LifestyleNije prošla nezapaženo

Bivša šibenska missica Maja Cvjetković uživala na otvorenju 64. MDF-a

Piše Šibenski.hr
22. lipnja 2024. - 23:34
 Na fotografiji: Maja Cvjetkovic na otvorenju najpoznaijeg dječjeg festivala Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Svečano otvorenje Međunarodnog dječjeg festivala i ove je godine privuklo mnoštvo gledatelja. Sve do prije dvije-tri godine, sve ulaznice dijelile su se lokalnim političarima, sponzorima, donatorima te zaposlenicima gradske i županijske uprave, zbog čega je u gledalištu na svečanosti otvorenja dječjeg festivla sjedilo više velikih, negoli malih dječjih glava, a zbog čega su građani redovito negodovali.

Dugogodišnju praksu prekinuo je sadašnji ravnatelj šibenskog HNK Jakov Bilić, pa su i ulaznice za otvorenje sada u prodaji. Oko dvije trećine, kako je nedavno spomenuo i sam ravnatelj, nalazi se u slobodnoj su prodaji, a ostatak je rezerviran za goste i sponzore festivala. 

I ove godine u publici su se našla i neka poznata lica. Pozornost je privukla i bivša šibenska missica Maja Cvjetković o kojoj ovih dana mediji naveliko pišu zbog njene rastave od drniškog poduzetnika Andrije Kevića, nakon sedam godina braka. Cvjetković je na otvorenje 64. MDF-a i lutkarsku operu za djecu "Ero s onoga svijeta" u režiji Krešimira Dolenčića dovela i svoju kći.

image

 Na fotografiji: Maja Cvjetkovic na otvorenju najpoznaijeg dječjeg festivala 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
image

. Na fotografiji: Maja Cvjetkovic sa kćeri

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
24. lipanj 2024 23:38