StoryEditorOCM
Glazbahumanitarni koncert u murteru

Vrhunska zabava i ukusna hrana za pravu stvar; Pomozite i vi da obitelj Knezić iz Petrinje dobije novi dom

Piše Šibenski.hr
25. kolovoza 2022. - 19:53

U subotu 27. kolovoza 2022. u Marini Vinici s početkom u 20 sati, bit će održan humanitarni koncert za dovršetak izgradnje i uređenja kuće obitelji Knezić iz Petrinje u organizaciji vlasnika tvrtke Marina Vinici d.o.o., Marka Bašića-Bačvara i Općine Murter-Kornati

Inicijativi Općine Murter-Kornati i Marka Bašića pridružili su se svi, Murtela, Turistička zajednica, Udruga Latinsko idro, Trgovački centar Bure, Iločki podrumi, Zagora promet, Platforma 22, ‘Školjke Kalabrić’ te murterski ugostitelji i poduzetnici.

image

Obitelj Knezić u novu kuću useliti će na jesen

Facebook/

Kako bi zaokružili ovu veliku akciju pomoći obitelji čija je kuća stradala u potresu, za simboličnih 30 kuna, kod Marka Bašića-Bačvara zabavljat će nas Trio gušt, Klapa Sebenico i Ansambl Dalmatino a uz donaciju Platforme 22, ‘Školjke Kalabrić’ osigurana je i ukusna večera.

- Pozivamo sve ljude dobre volje na vrhunsku zabavu u neobičnom i zanimljivom ambijentu da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi kako bi nastavili pomagati onima kojima je pomoć trenutno nužno potrebna- kazali su organizatori humanitarnog koncerta u Murteru.

20. travanj 2024 15:27