StoryEditorOCM
Glazbaluda godina

Dočeci otkazani, a oni ostali bez unosnih gaža: evo gdje će i kako poznati i oni malo manje poznati ispratiti 2020.

Piše Vinko Paić/SD
23. prosinca 2020. - 21:39

Cijeli svijet jedva čeka da se ova 2020. godina što prije privede kraju i da nam Nova 2021. donese barem malo optimiza, nade u bolje sutra i prije svega – dobrih i pozitivnih vijesti.

U nadi da će tako uistinu biti, a pandemija koronavirusa netragom nestati kako bi se opet svi zajedno mogli ljubiti, grliti i rukovati..., pitali smo naše poznate osobe gdje će se naći za Silvestrovo. Mnogi od naših sugovornika nekad su za najluđu noć u godini nastupali na trgovima, hotelima i diskotekama, a sada će gotovo svi s kojima smo pričali Novu godinu dočekati u toplini svojih domova.

Jasmin Stavros, pjevač

Ovo mi je nakon puno, puno godina, prva Nova godina da nigdje neću nastupati i jako je čudan osjećaj. Bit ću sa suprugom u našem domu u Kupeć Dolu, to je jedno lijepo selo pokraj Jastrebarskog gdje smo se preselili prije nekoliko godina. Gledat ćemo televiziju, pustit neku glazbu... Možda nam dođe i mlađi sin, ovisi o epidemiološkim uvjetima. Uopće ne znam kako je to biti doma na Silvestrovo. Ali čovjek se može priviknuti na sve u životu, pa tako i da već 11 mjeseci nema koncerata. Nekad sam nastupao i za Božić, čak mi je draže da sam ovaj mogao biti doma, ali za Novu godinu bih ipak volio da sam mogao negdje pjevati.

Jasna Zlokić, pjevačica

Da pitate bilo koga, sigurno će vam svi isto kazat, a to je da ćemo bit doma. A šta drugo? Di ćemo, kud ćemo... Bit ću u najužem krugu svoje obitelji, jer moramo konačno shvatiti da je distanca jedini način da napokon pobjedimo ovaj nesretni virus. Bolno je i teško jer smo naučili drugo, ali što možemo sad. Staru godinu ne mogu zamisliti bez domaćih fritula koje radim po dalmatinskom receptu svoje mame i bake, pa će tako biti i ove. Bacit ćemo pogled malo i na televizijski program, televizija je u mom domu uvijek upaljena.

Nina Badrić, pjevačica

Gdje drugdje nego doma u krugu najbližih, a vjerojatno ću i zaspati prije ponoći. Želim što prije zaboraviti ovu ružnu i okrutnu godinu i iskreno se nadam da se nikad više neće ponoviti. Želim od srca svim čitateljima Slobodne Dalmacije zdravlja i da se svi smijemo kao šašavi svaki dan.

Indira Levak, pjevačica

Ovaj put 31.12. bit ću kod kuće što je za mene uistinu drugačije, uživat ćemo u intimnom slavlju, uz finu hranu i prekrasne dekoracije u domu koje posebno vesele moje mačke. Božićno drvce u našoj kući puno je života i često u pokretu zahvaljujući macama koje se penju po njemu! Imamo show time svako malo pa sam sigurna da će nas zabavljati i u novogodišnjoj noći! No dragi moji, bit će još mnogo Novih koje ćemo dočekati svi zajedno pjevajući i plešući na koncertima kojima se istinski radujem. Počela sam planirati jelovnik, a sigurno će tu biti i kolača, orahnjača, makovnjača, neka fina torta... Primam i vaše prijedloge u inbox na društvenim mrežama! Želim vam svima sve najbolje i da 2021. bude dobra i blaga prema svima!

Minea, pjevačica i voditeljica IN Magazina

Vjerujem kako ćemo svi ove blagdane i praznike provesti u skladu s preporukama i prilagoditi se situaciji u kojoj se nažalost nalazimo. Za ovaj doček nema planova, neće biti partijanja i velikog slavlja, ali svakako ću biti u ugodnom društvu okružena ljudima koje volim. Bit će još puno prilika za slavlja i veselje, sada je najbitnije zaštititi svoje starije i najmilije, i naravno poželjeti zdravlje svim ljudima. Ono nam je sada najbitnije.

Maja Šuput, pjevačica

Bit ću kod kuće gdje i svi drugi.

Vanna, pjevačica

Novu ću godinu dočekati doma u krugu obitelji.

Petar Dragojević, pjevač

Sa suprugom i djecom ćemo otići kod naših kumova u Vrgorac, bit ćemo nas dvije obitelji. Obavezno sa sobom nosim gitaru i plan je da svakako zapjevam, da barem malo te večeri zaboravimo na sve ružno što nam je donijela ova 2020. godina.

Petar Pereža, voditelj Nove TV

I ove 2020-te ispraćaj Stare godine bit će u radnom ritmu. Naime, kolegica Romina i ja trebali bismo pozdraviti drage gledatelje u posljednjem ovogodišnjem Dnevniku i poželjeti im da se ova 2020. nikada više ne ponovi. Nakon toga ću u obiteljskom okruženju uz novogodišnji program Nove TV dočekati Novu 2021. Sretnu, zdravu i uspješnu!

Marijana Batinić, voditeljica RTL-a

Novu ću dočekati tako da će biti jedno ili eventualno dva kućanstva, s moje dvije curice. Lokaciju još uvijek ne znam, ali vjerojatno ostajem u Splitu i za Novu godinu.

Jelena Pajić, voditeljica RTL-a

2021. ću dočekati spektakularno – putujem na Maldive, čeka me pijesak i azurno plavo more, šampanjac i vatromet. Hehe… Ma, moja 4 zida, šačica mojih najdražih i najbližih ljudi, koji kolačić, pokoja čaša vina i neki dobar glazbeni mix u podlozi. Naravno, nakon što zajedno odgledamo emisiju Dobra strana 2020 na RTL-u, kao najbolji uvod u godinu koja je pred nama.      

Edita Lučić Jelić, radijska voditeljica

Zasad je plan da budemo u kućnoj atmosferi, pripremila sam čak i novu pidžamu za Novu godinu, to će mi biti novogodišnji stajling. Možda ću kasnije s mužem i djecom prošetati do Rive i na zidiću nazdraviti. Prvi dan 2021. će mi biti radan, u eteru Radio Dalmacije družimo se od 13 sati.

18. travanj 2024 18:50