StoryEditorOCM
GlazbaPoslušajte kako zvuči "Svađa

BUĐENJE I ZORICA KONDŽA UDRUŽILI SNAGE U SJAJNOM DUETU

Piše sibenski.hr
14. listopada 2020. - 09:39

Kakav povratak dive Zorice Kondže! Buđenje, grupa koja si je odavno osigurala status na glazbenoj sceni, udružila je snage s jednom od najboljih pjevačica, neponovljivom Zoricom Kondžom. Rezultat je nova verzija pjesme Svađa, objavljene na posljednjem studijskom albumu Buđenja, Samo ti, samo ja (2018.).

„Još od vremena pjesama Ima jedan svijet ili Singing that rock'n'roll Zorica Kondža mi je mjerilo za vrhunske ženske vokale. Izuzetno sam sretan i zahvalan što je došlo do suradnje u kojoj mi je prije svega bitna vjerodostojnost. Svađa je tema koju često guramo pod tepih i ne hvalimo se njome na društvenim mrežama, ali je svakako sastavni dio života. Ukoliko smo pjesmom bar nekoga probudili i osvijestili o ovoj temi, sretni smo zbog toga", izjavio je Darko Bakić, autor i frontmen Buđenja.

orica Kondža prepoznala je potencijal pjesme, pronašla se u njoj i nakon dugo vremena, na radost svih obožavatelja, osvaja nas opet svojim prepoznatljivim glasom – diva ostaje diva!

Glazbu i tekst potpisuje Darko Bakić, glazbeni producent je gitarist Buđenja, Vedran Baotić, dok je za miks i mastering zaslužan Tomislav Mrduljaš i Igor Ivanović. Režiju spota snimljenog u predivnom cetinskom kraju, točnije u Trilju, te u Kaštelima potpisuje Ante Gusić. I za kraj, da parafraziramo stihove iz pjesme: „Svađa ova donijela je puno toga, sjajan duet."

17. travanj 2024 19:08