StoryEditorOCM
GlazbaISKRENO PRED KAMERAMA

‘Bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, bio sam biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet...: Dino Merlin otvorio dušu Tončici Čeljuskoj

Piše M.P.
3. ožujka 2021. - 10:22

"Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. 

To se manifestiralo tako da me ništa nije interesiralo, ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka.

Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam nastaviti i 2000. snimio sam album Sredinom, na koji sam jako ponosan" - otkrio je sinoć, gostujući na HRT-u, Tončici Čeljuskoj sarajevski glazbenik Dino Merlin.

U njezinoj emisiji "U svom filmu" Sarajlija je govorio o svojoj dugoj i uspješnoj karijeri, ali i teškim trenucima u svom životu.

Bosanskohercegovački glazbenik prisjetio se dana kad je radio u Tvornici ležajeva Vogošća i zapisivao pjesme na masni papir.

"Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pjesme", kazao je 58-godišnji glazbenik te dodao kako im je uvijek govorio da će ga gledati na televiziji, što se i obistinilo.

Novac koji je zaradio uložio je u studio i privatno snimio album dok je ostalo, kako se kaže, povijest.

Merlin je pričao i o svojoj 40 godina dugoj ljubavi sa suprugom Amelom Dervišhalidović, čiji su roditelji bili protiv njihovog braka.

"Doslovno sam je ukrao njezinim roditeljima"... - priznao je Dino Merlin.

18. travanj 2024 23:12