StoryEditorOCM
OstaloNavijači razočarani

‘Ovo je najgora Hrvatska otkako pratim rukomet!; Igraš s osam igrača, a svi ostali na klupi jedu grickalice‘

Piše Gradimir Đukarić/SN
23. siječnja 2024. - 08:17

Razočaranje. Svi komentari na društvenim mrežama nakon poraza od Islanda vode u tom smjeru, što zorno prikazuju komentari s Facebook profila Sportskih novosti.

"Bolje da nisu niti Španjolsku pobjedili i dali nam lažnu nadu", napisao je jedan navijač, a drugi se nadovezao:

"Žao mi je samo golmanskog tandema Kuzmanović/Mandić, njihova obrana koja bi im trebala olakšati posao ih je totalno ostavila na streljani cijelo prvenstvo, odlično su branili". "Nikad bolje golmane nismo imali, a nikad gori", na istom tragu bio je i drugi komentar. "Nešto ne štima. Uopće nije bitno tko igra protiv nas. Bila Rumunjska, Španjolska, Francuska, Island ... mi ćemo 20 lopti izgubiti!", "Najbolje da idu kući. Da se završi muka", nastavili su se komentari.

Poraz od Islanda svima je teško pao.

"Katastrofa, bez volje, bez ideje, nemaju u sebi srčanosti, njihov govor tijela govori sve... Ta mladost je trebala sve orati pred sobom, a oni bez poleta", naveo je jedan navijač, a drugi dodao: "Tako je to kad cijelo prvenstvo igraš sa osam igrača, a svi ostali na klupi jedu grickalice".

Pobjeda protiv Španjolske mnogima je dala nadu i zato su sada reakcije još više takve kakve jesu.

"Nakon prve utakmice protiv Španjolske, veliko razočarenje!", napisao je jedan navijač.

"Osim Španjolske sve ostale utakmice smo loše odigrali. Fizički, psihički, taktički nismo spremni za turnirski način natjecanja". "Čak i najgora Hrvatska otkako pratim rukomet", nastavili su se razočarani upisi.

Bilo je i ironičnih komentara: "Još nije sve gotovo, jos ima nade za polufinale... Dovoljno je da samo četiri iz naše skupine odustanu od daljnjeg natjecanja i u polufinalu smo".

Bilo je i defetističkih upisa: "Rukomet nam je potonuo na dno".

Naravno, ni izbornik Perkovac nije ostao pošteđen.

"Perkovac treba objasniti zašto nismo ekipa, zašto nemamo nikakvu ideju, zašto smo sa igračem više na čitavom prvenstvu primili više golova nego što smo postigli, zašto igračima nije objasnio da je rukomet timski sport, a ne pojedinačni. Izgledali smo kao da nikad nismo skupa trenirali...".

Izbornikovu rečenicu kako preuzima odgovornost neki su dočekali na volej.

"Odgovornost i odlazak, to je preuzimanje odgovornosti".

Neki su zazivali povratak najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog izbornika.

"Lino, vrati se i uzmi kvalitetnog mladog pomoćnika".

Ima i onih koji tvrde kako se vrtimo u krug.

"I sad kreće najiščekivanija moguća rečenica nakon svakog prvenstva: "Treba napraviti analizu". Da napravimo sto analiza, naša igra godinama je već izlizana repriza. Kraj priče".

image

Ttuga hrvatskih igraca nakon poraza od Islanda,

Ante Čizmić/Cropix
25. travanj 2024 21:50