StoryEditorOCM
Ostalotaekwondo

Borci šibenskog ‘Solarisa‘ odlični na međunarodnom turniru u Zagrebu, evo tko se sve okitio medaljama

Piše K.G.
7. veljače 2024. - 17:15

Proteklgo vikenda Taekwondo klub Solaris je nastupio na Auto Maritea Cupu, međunarodnom natjecanju u ITF taekwondo-u u Zagrebu.

Zagrebački Dom sportova je ugostio 23 kluba iz pet zemalja, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske i Hrvatske sa 528 prijavljenih natjecatelja.

Natjecanje je bilo u tri discipline, obvezni sastavi forma, sportskoj borbi i ekipnoj sportskoj borbi.

U prve dvije discipline su nastupili svi uzrasti, od dječjeg uzrasta do seniora, dok su u posljednoj se našli samo stariji kadeti i juniori.

image

Detalj s međunarodnog taekwondo turnira u Zagrebu

Privatni album

Ekipu TKD Solarisa su predstavljali seniori Marin Lucić, koji je bio zlatni u formama crnog pojasa II.dana i srebrni u borbama i Ana Vukić koja je srebrna u borbama i brončana u formama crnog pojasa I.dana.

Juniorka Katarina Tudić je osvojila srebrnu medalju u borbama i brončanu u formama crnog pojasa I.dana, dok joj je klupska kolegica Marina Petrović bila srebrna u formama crvenog pojasa i brončana u borbama.

Duje Čuklin u kadetskom uzrastu se okitio s dvije brončane medalje iz dvije discipline formi plavog pojasa i sportskoj borbi.

Kadeti Ivo Fuštin i Frane Berbić nažalost nisu ovaj put uspjeli doći do postolja, iako su pokazali dobru dozu srčanosti na borilištu.

image

Frane Erak (u sredini) bio je u ulozi trenera i suca

Šibenski borci su bili u pratnji Daria Mihaljevića i trenera i suca Frane Eraka.

- Ovaj turnir se pokazao kao dobar uvod za Prvenstvo Hrvatske koje se ove godine održava u Šibeniku, u dvorani OŠ Meterize na datum 16.-17.ožujka 2024. godine- kazao je Frane Erak iz TKD ‘Solaris‘.

01. svibanj 2024 04:30