StoryEditorOCM
OstaloVeliki uspjesi Šibenčana

Antonio Šaršanski prvak Hrvatske u para karateu; Ramljak i Mileta na najboljem putu da izbore Europsko prvenstvo

Piše Šibenski.hr
20. studenog 2022. - 09:41

Uzbudljiv i uspješan bio je vikend u Osijeku za karateke Karate kluba Šibenik 1066.

Naime, održana su dva natjecanja i to Prvenstvo Hrvatske u para karateu i prvi izborni turnir (Kup Osijeka) za Europsko Prvenstvo koje se održava u veljači 2023. na Cipru.

Na Prvenstvu Hrvatske u para karateu zablistao je Antonio Šaršanski, u kategoriji para karate-seniori-invalidska kolica k- 30,koji je odličnom izvedbom majstorske kate osvojio zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske za 2022 godinu.

- Nakon osvajanja medalja sa Svjetskog kupa i Dalmatinske karate lige ovo je još jedan uspjeh u nizu koji Antonio osvaja svojim predanim radom i trudom te dokazuje da volja i želja ne poznaju granice ni prepreke- rekao je Ivan Zoričić, trener KK Šibenik 1066.

Osim toga, u Osijeku je održan i prvi izborni turnir za predstojeće Europsko prvenstvo na Cipru.

image

Karlo Ramljak

KK Šibenik 1066

Karlo Ramljak (juniori do 55kg) i Toma Mileta (juniori 76kg) na najbolji mogući način krenuli su u utrku za mjesto predstavnika Hrvatske osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u svojim kategorijama čime su ostvarili prednost u bodovnom poretku ispred  konkurencije. 

Izborni postupak za EP (Cipar) je uslijedio odmah nakon odrađenog SP (Konya) i PB (Bar) tako da nema prostora za predah između priprema za velika natjecanja.

- Mi ne sumnjamo da će natjecatelji i klub odgovoriti na najbolji mogući način na izazove koji su postavljeni pred nama. zaključio je Zoričić.

image

Toma Mileta

KK Šibenik 1066
19. travanj 2024 21:56