StoryEditorOCM
Nogometodlasci i ostanci

Zahuktava se prijelazni rok na Šubićevcu: dvojica igrača oprostila se od narančastog dresa

Piše K. G..
11. lipnja 2024. - 17:17

Budući da sa Šubićevca nema službenih informacija, ne preostaje nam ništa drugo nego ‘čeprkati‘ po društvenim mrežama i osluškivati vječno dobro upućene izvore.

Ključna dva pitanja u stručnom dijelu novog prvoligaša još uvijek nisu definitvno riješena. Iako se radi samo o detaljima. Novi- stari trener Narančastih trebao bi biti Mario Carević, čovjek koji je i uveo Šibenik u prvu ligu.

Ako se već trener neće mijenjati, na Šubićevcu su očito odlučili posegnuti za novim sportskim direktorom. Umjesto Hrvoja Kulušića prvi operativac kluba trebao bi postati Mario Brkljača, dosadašnji sportski direktor Gorice.

Sportski direktor i trener morali bi voditi glavnu riječ i oko slaganja igračke križaljke s kojom će Šibenik zaigrati u višem rangu.

Na društvenim mrežama, točnije Instagramu od dresa Šibenika su se oprostili lijevi bočni Ivan Cvijanović i napadač David Toshevski. Njih obojica bili su na posudbi na Šubićevcu. Cvijanović iz Osijeka, a Toshevski iz sestrinske Austrie Klagenfurt.

Vijesti o dolasku novih igrača još uvijek nema. U kuloarima se šuška o vjerojatnom dolasku iskusnog napadača Antona Maglice.

Jednako neslužbene su informacije kako su ugovore sa Šibenikom produžili bočni igrači Toni Kolega i Bruno Brajković te veznjak Iker Pozo.

11. lipanj 2024 17:18