StoryEditorOCM
NogometNova dva potpisa

Vjernost Šibeniku obećali stoper ponikao u Školi nogometa na Šubićevcu i talentirani veznjak zagrebačkog Dinama

Piše šibenski.hr
9. srpnja 2021. - 09:32

Nova dva potpisa ugovora pala su ovih dana Šubićevcu!

Naime, devetnaestogodišnji stoper ponikao u školi nogometa HNK Šibenik Doni Grdić potpisao je ugovor s Šibenikom do 2024. godine. Debi za prvu momčad upisao je u utakmici 1.HNL  protiv Osijeka u predzadnjem kolu prvenstva, a nastupao je i za Juniore kao kapetan tijekom cijele sezone.

Dodajmo, da je ovo samo nastavak potpisa igrača poniklih u Školi nogometa. Treći je ovo potpis, nakon što su Niko Rak i Marko Benat već stavili potpise unazad nekoliko mjeseci na nove ugovore.

– Sretan sam i zadovoljan što sam produžio ugovor sa Šibenikom. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrom opravdati povjerenje kluba, te ću davati najbolje od sebe za ovaj klub! – rekao je Doni Grdić nakon potpisa ugovora.

Nadalje, i mladi nogometaš Dinama Edin Julardžija provest će ovu sezonu u dresu Šibenika. Dogovor klubova postignut je u srijedu poslijepodne nakon što je igrač izrazio želju da se pridruži klubu sa Šubićevca na posudbu.

Julardžija je talentirani veznjak ponikao u nogometnoj školi Dinama. Bio je jedan od lidera juniora Modrih, koji su nastupili na završnom turniru Uefa Lige prvaka u Nyonu.

Prije nešto više od godinu dana potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom, a dio sezone proveo je na posudbi u Slaven Belupu.

U Šibeniku će se Julardžija pridružiti još jednom igraču Dinama- krilnom napadaču Antoniju Marinu, koji je također na posudbi.

27. travanj 2024 06:22