StoryEditorOCM
Nogometdogorjelo do noktiju

Veliki problemi za Narančaste uoči važne utakmice: Šibenik zbog ozljede ostao bez važnog igrača

Piše Krešimir Gulin
20. travnja 2023. - 16:00

Nogometašima Šibenika dogorjelo je do noktiju u borbi za goli prvoligaški život. Momčad trenera Damira Čanadija ispustila je velikih deset bodova prednosti nad ‘fenjerašem‘ Goricom i sada imaju samo jedan mršavi bodić viška. Stoga je Narančastima svaka od preostalih sedam utakmica do kraja sezone praktički kvalifikacijska.

Prva na redu je gostovanje kod Lokomotive u petak. Koliko je Šibenčanima važna ta takmica dovoljno govori podatak da su u Zagreb doputovali još u utorak. Taj potez uprava kluba povukla je kako bi dodatno homogenzirala momčad nakon šokantnog poraza od Gorice (0:4) u prošlom kolu. Očito, taj udarac je upalio alarm na Šubićevcu.

Za dvoboj protiv Lokomotive Čanadiju će trebati fajteri, a ne manekeni koji su istrčaliu derbiju začelja s Goricom. Na ‘team building‘ u Zagreb Čanadi je poveo 21 igrača, na popisu nema Mese, Kvesića, Krekovića, Krole i Vidovića. Najgora vijest za Šibenčane glasi da je zbog ozljede koljena iz kadra otpao Đira.

S druge strane, Lokomotivi fale dva važna prvotimca- Marić i Stojković.

- Jako sam zahvalan što mi je klub omogućio da momčad dovedem u Zagreb tri dana prije, da se fokusiramo na ovu utakmicu. Prednost koju smo imali smo izgubili. Dobro smo trenirali, spremni smo, nismo izgubili vjeru da ovakve utakmice možemo dobiti - rekao je Čanadi.

Utakmica Lokomotiva- Šibenik igra se u petak u 16 sati, sudac je Dario Bel iz Osijeka.

27. travanj 2024 07:28