StoryEditorOCM
Nogometopet na Šubićevcu

Teku zadnji sati prijelaznog roka: Šibenik pojačao stručni stožer, Kartelu će na klupi pomagati poznato nogometno ime

Piše Krešimir Gulin
15. veljače 2022. - 11:22

Teku posljednji sati zimskog prijelaznog roka koji završava točno u ponoć, a na Šubićevcu još uvijek nema pojačanja koje bismo mirne duše mogli nazvati 'kapitalcem'.

U šibenskom prvoligašu su na tu temu dosta zatvoreni, pa možda bude i neko ugodno iznenađenje za navijače u zadnji čas.

Za sada, zadnji igrač koji se zapravo vratio u šibensku svlačionicu je mladi veznjak Edin Julardžija koji će ponovno biti na posudbi iz Dinama u Šibeniku.

Zato je nekadašnje zvučno nogometno ime pojačalo stručni stožer šibenskog prvoligaša. Riječ je o Anti Kulušiću, koji se igrački umirovio minulog ljeta. U kuloarima se dosta spekuliralo o tome da bi prokušani stoper mogao odjenuti narančasti dres i pomoći mlađim igračima u sazrijevanju kao što je to lani činio Gordon Schildenfeld.

No, Kulušić je odlučio krenuti drugim putem, ali evo ga na Šubićevcu nekoliko mjeseci kasnije u drugoj ulozi. U ulozi jednog od asistenata privremenog trenera Marka Kartela.

Kako sada stvari stoje, Kartelo bi trebao voditi Šibenik na nedjeljom gostovanju u Rijeci. Nije isključena mogućnost da se i skine onaj prefiks v.d. ispred Kartelovog imena.

Neslužbeno, na hodnicima Šubićevca se može čuti da nitko ne bi bio sretniji tim raspletom, jer bi to značilo da Šibenik opet skuplja bodova i igra dobro.

Inače, stručni stožer Narančastih sada praktički čine sve bivši igrači Šibenika. Osim Kartela i Kulušića,tu je i dugogodišnji vratar Hrvoje Slavica, kojeg je Kartelo uzeo za svog pomoćnika.

03. svibanj 2024 05:57