StoryEditorOCM
NogometTEŠKO GOSTOVANJE

Strateg Rijeke oprezan u najavi susreta protiv Šibenika: ‘Carević je dugo s njima, dobro se brane i znaju igrati na rezultat‘

Piše Šibenski.hr
21. rujna 2024. - 10:10

Nogometaše Šibenika u nedjelju od 20 sati očekuje dvoboj protiv Rijeke. Utakmicu koja donosi sraz dviju momčadi iz gornjeg dijela tablice prokomentirao je i trener Rijeke, Radomir Đalović.

- Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica protiv suparnika koji igra momčadski, trener Carević je dugo s njima, uz to skupili su do sada i deset bodova. Imaju konstantu jer su zadržali okosnicu momčadi iz druge lige – kazao je Đalović za Ri portal.

Šibenik je šest od svojih deset bodova ove sezone osvojio na gostovanjima gdje su bili uspješniji i od Osijeka i od Lokomotive.

- Šibenik igra s tri igrača u zadnjoj liniji, dobro se brane, a imaju zanimljive igrače prema naprijed. Imaju brzog Božića, u sredini Bakića, iskusnog Santinija, pa Zutu koji je bio u Rijeci. Čvrsta su momčad koja zna igrati na rezultat, ali opet mislim da je sve do našeg pristupa koji mora biti pravi – zaključio je strateg Rijeke

21. rujan 2024 10:10