StoryEditorOCM
NogometNogomet

Šibenik pobijedio u petoj od šest pripremnih utakmica; Travnjak Šubićevca "narančastima" veći problem od Lučkog

16. veljače 2019. - 21:05

Nogometaši Šibenika pobijedili su u petoj od šest utakmica koliko su odigrali u pripremnon razdoblju za nastavak 2.HNL. Ovaj put, "narančasti" su s 2:0 svladali drugoligaša Lučko na Šubićevcu.

Strijelci za momčad trenera Borimira Perkovića bili su Antunović u 15. minuti, nakon lijepe akcije, i Barišić u 78. minuti nakon što je oduzeo jednu loptu i poentirao iz solo akcije.

Šibenik je još jednom pokazao čvrstoću o čemu govori podatak da pet utakmica protivnik nije uspio pogoditi njihovu mrežu.

Vjerojatno bi "narančasti" bili kombinatorniji i opasniji u napadu da velikog protivnika, ili najboljeg obrambenog igrača Lučkog nisu imali u travnjaku glavnog igrališta na Šubićevcu. Premda se na "pravoj" travi nije igralo još od konca studenog, igralište je u vrlo lošem stanju. Praktički, nemoguće je kontrolirati loptu.

Kako to izgleda najbolje je opisao Josip Bulat, predsjednik Nadzornog odbora Šibenika, i čovjek koji je puno toga prošao u karijeri:

- Ovjde da dovedete Messija ne bi mogao igrati- poentirao je Bulat.

Očito, djelatnici Javne ustanove "Športski objekti Šibenik", koja se brine o stadionu na Šubičevcu morat će zasukati rukave do početka drugog dijela prvenstva i dovesti travnjak koliko- toliko u red.

Inače, iduću pripremnu utakmicu Šibenik igra u srijedu, opet na Šubićevcu, a gost je Međimurje.

ŠIBENIK: Labrović, Pecolaj, Blaić (od 46. Musa), Pandža (od 66. Bilić), Vukorepa,  Blaić (od 46. Musa), Roca (od 74. Stanić), B. Barišić (od 81. Okechukwu), Kukec (od 77. Fuštin), Antunović (od 34. Maleš), Kendeš (od 60. Celić), Prince (od 73. Lokin). Trener: Borimir Perković.
LUČKO: Koprić, Marić, Puntar, Knezović, Lončar, Polić, G. Živković, Vajdovčić, Anić, Roglić, F. Škvorc. Još su igrali: Kalstak, D. Pešić, Š. Pešić, Prelčec. Trener: Dražen Biškup.

16. travanj 2024 23:51