StoryEditorOCM
NogometNišta od Kupa

Šibenčani se oprostili od Šubićevca za ovu godinu: Čeka ih još gostovanje u Gradskom vrtu

Piše šibenski.hr
13. prosinca 2020. - 10:34

U utorak su na Šubićevcu Šibenik i Istra 1961 trebali igrati utakmicu osmine finala Kupa Hrvastke, no, od te utakmice neće biti ništa. Odgođena je zbog novih pozitivnih nalaza u redovima Puljana.

Nakon što je odgođeno gostovanje Narančastih u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive zbog koronavirusa u šibenskim redovima, a potom i domaći, prvenstveni dvoboj protiv Istre 1961 zbog pozitivnih nalaza u obje momčadi, momčad Krunoslava Rendulića niti u utorak neće na travnjak.

- Utakmica Kupa između Hnk Šibenika i Istre 1961, koja se trebala odigrati 15. prosinca odgađa se zbog prevencije širenja Covid-19 virusa, objavili su iz kluba s Aldo Drosine.

Također, Istra je na svojim službenim Facebook stranicama, potvrdila i nove pozitivne nalaze.

- Obavili smo još jedno testiranje svih igrača, stožera i djelatnika Istre 1961, a rezultati su potvrdili da je u timu sveukupno sedam igrača i tri člana stožera koji su pozitivni na Covid-19 virus. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih. Još šest igrača nalaze se u izolaciji, zbog bliskog kontakta sa zaraženima – objavili su iz Istre 1961.

Narančasti će tako, do kraja ove kalendarske godine, odigrati još samo jednu utakmicu, gostovanje za vikend u Gradskom vrtu.

Utakmica protiv Osijeka je na rasporedu u subotu, 19. prosinca u 15 sati.

19. travanj 2024 12:43