StoryEditorOCM
NogometNeriješeno s Lokomotivom

Remi za kraj istarskih priprema: Schildenfeld zaigrao od prve minute za matični klub nakon 13 godina

Piše šibenski.hr
16. siječnja 2021. - 15:50

Nogometaši Šibenika odigrali su 1:1 sa zagrebačkom Lokomotivom u trećem kolu Arena Cupa u Medulinu, odnosno u trećoj i posljednjoj prijateljskoj urakmici koju su imali na jednotjednim pripremama u Istri.

Lokomotiva je povela u 13. minuti preko Brazilca Emersona, jednog od brojnih nogometaša koji su ove zime stigli na Kajzericu. Doduše, momčad koju je napustio šibenski trener Goran Tomić i pruzeo bivši Vatreni Jerko Leko i napustilo je niz igrača, tako da su uvelike promijenili krvnu sliku momčadi.

Za Narančaste je izjednačio Deni Jurić u 48. minuti. Isti igrač imao je veliku prigodu donijeti pobjedu Šibenčanima, ali je u 73. minuti promašio prazna vrata nakon što je loptu Lokosima oduzeo Kvesić.

Najvažnija vijest za prijatelje Šibenika glasi daje od prve minute zaigrao Gordon Schildenfeld, koji je se svojoj novoj momčadi priključio na pripremama tijekom tjedna. Prva je to utakmica nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske u dresu matičnog kluba još od 2007. godine.

Schildenfeld je zaigrao u formaciji s tri stopera zajedno s Pandžom i Mesom.

Zbog ozljede zadnje lože nije nastupio kapetan Marko Bulat.

LOKOMOTIVA – ŠIBENIK 1:1 (1:0)

Arena Cup, Medulin, bez gledatelja

Strijelci:  Emerson 13' – Jurić 48'

Lokomotiva: Santini, Cipetić, Papadopoulos, Lešković, Marković, Marić, Cokaj, Aliyu, Chajia, Emerson i Šimić.. Još su igrali: Hendija, Malikji, Kovačić, Tahiraj, Osmanković, Brezina, Kim, Acquah, Kallaku.

Šibenik: Šibenik: Labrović, Pajić (od 46. Todoroski), Mesa (od 75. Niko Rak), Pandža (od 64. Bilić), Schildenfeld (od 75. Grdić), Kvesić (od 75. Mina), Alimi (od 75. Španja), Ćurić (od 75. Alvaro), Nikola Rak (od 64. Sahiti), Prince (od 75. Batarelo), Jurić (od 75. Laća).

20. travanj 2024 12:43