StoryEditorOCM
Nogometivan komak

Predsjednik Zrinskog: ‘Šibenik stimulira sve naše protivnike i da smo izgubili Cibalia bi dobila 30.000 eura!‘

Piše K. G.
30. ožujka 2024. - 12:13

Nogometaši Zrinskog iz Jurjevca u petak su pobijedili Cibaliju u Vinkovcima (2:1), golom u sudačkoj nadoknadi i pobjegli Šibeniku na pet bodova.

Narančasti prednost Jurjevčana mogu smanjiti u utorak kada gostuju kod Croatie u Zmijavicma.

Podsjetimo, Zirnski je gubio u Vinkovcima i onda sve okrenuo u drugom poluvremenu. Poslije utamice, ‘briljirao‘ je Ivan Komak, osebujni predsjednik Zrinskog o čemu piše portal budica.info

Jurjevčani su penicilin za Cibaliju! I treći put ove sezone bacili su vinkovačku momčad na koljena i to u dramatičnim okolnostima. Ponovno je bivši Cibalijin igrač zavio Nebeskoplave u crno, no ovaj put ne Dogan, nego Jelavić. I to u prvoj minuti sudačke nadoknade, pogotkom za 1:2.

No, za Ivana Komaka, predsjednika Zrinskog Osječkog 1664, igrač utakmice nije bio 23-godišnji Splićanin…

– Danas je dragi Bog napravio čudo!

Komak priznaje:

– Ovo nam je bila najteža utakmica dosad. Imali smo veliki pritisak, primili smo gol u prvom napadu, ali smo se vratili s dva lijepa gola.

Gazda jurjevačkog kluba napominje i ovo:

– Imao sam veliki strah od ove utakmice. Domaći su se lavovski borili, Šibenik stimulira sve naše protivnike i da smo izgubili Cibalia bi dobila 30.000 eura!

Osebujni Komak u dobrom je raspoloženju nastavio nizati intrigantne rečenice:

– Malo nas i HNS koči, malo i politika, ali… Uzalud vam trud svirači! Svejedno ćemo biti prvi. U prvih par kola nastavka sezone nismo bili dobri, bile su nam malo teške noge, a možda su se igrači malo uplašili uspjeha. Velika je to obaveza. Ali, bit će sve dobro, dragi Bog je uz nas! Sretan Uskrs! – zaključio je nekonvencionalni Komak koji je utakmicu motrio s jurjevačke klupe za pričuvne igrače i to u kućnim papučama!, piše portal budica.info

01. svibanj 2024 07:32