StoryEditorOCM
Nogometprevezen u bolnicu

Navijač pao s tribine na Wembleyju i teško je ozlijeđen, ne zna se je li u pitanju Hrvat ili Englez: ‘S velike visine je udario u beton‘

Piše Hina
13. lipnja 2021. - 20:02

Na početku utakmice između Engleske i Hrvatske jedan je navijač pao s tribine stadiona Wembley i u teškom stanju je prevezen u bolnicu, potvrdio je glasnogovornik londonskog stadiona.

"Možemo potvrditi da je gledatelj pao s tribina neposredno nakon početnog udarca na utakmici između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley. Gledatelju je ukazana medicinska pomoć na licu mjesta, a zatim je u teškom stanju prebačen u bolnicu," poručili su sa stadiona.

Za sada nema drugih informacija, niti podataka o identiteu navijača koji je stradao. Užasnuti svjedoci vidjeli su kako gledatelj pada s jednog prstena na drugi.

"Vidjeli smo kako su njegove noge prešle barijeru, a zatim je pao i udario u zemlju," kazao je jedan engleski navijač za lokalne medije.

"Nastaviti ćemo raditi s UEFA-om da se slučaj istraži i dalje ćemo pratiti situaciju," dodao je glasnogovornik Wembleyja.

Utakmicu između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley pratilo je 22.500 gledatelja, većinom engleskih navijača.

19. travanj 2024 20:46